Ask Your Question
0

.dll loaded in PSS/E library not visible in .dyre

asked 2020-09-21 02:52:02 -0500

Duggy gravatar image

Although I successfully load a .dll into the PSS/E library, I cannot find the model when I load .dyre. Can anyone help me around this issue? Much appreciated.

edit retag flag offensive close merge delete

2 answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2020-09-21 08:46:44 -0500

perolofl gravatar image

What do you mean not visible in .dyre? Can't you see the model in dynamic spreadsheet after reading the dynamic raw data file with DYRE? If so, check for reading error messages in progress window. It might be that the model wasn't read due to an error in the model record in the .dyr file.

The DLL file has nothing to do with the visibility of model calls in the spreadsheets.

edit flag offensive delete link more

Comments

You're right. It was for a renewable model and and I had to change from wind machine to classical in order for it to be seen. It's a trick I guess...Thanks!

Duggy gravatar imageDuggy ( 2020-09-22 01:36:35 -0500 )edit
0

answered 2020-09-21 08:44:02 -0500

Hello,

Is it a renewable model?

If is one of the new renewable PSSE models, the generator control mode in the SAV file has to be 1, 2 or 3.

Tell me if this was the problem.

edit flag offensive delete link more

Comments

I had to change from renewable to classical, then it worked. I guess sometimes one has to do that...

Duggy gravatar imageDuggy ( 2020-09-22 01:37:19 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

[hide preview]

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-09-21 02:52:02 -0500

Seen: 53 times

Last updated: Sep 21