Ask Your Question
0

dll not found

asked 2021-03-30 10:47:06 -0500

ffl gravatar image

I got a stability package which comprises of power flow and dynamic models prepared in PSS/E 34.6.1, user-model dll files, conet, conec, and obj files. I tried to run them in PSS/E 34.1.1 but the dll files are not found once they are added.

What could be the solution to this problem? Thank you.

edit retag flag offensive close merge delete

1 answer

Sort by » oldest newest most voted
1

answered 2021-03-30 15:01:59 -0500

jconto gravatar image

Check the post "Can be a UDM compiled for PSS/E 34.4 been used in PSS/E 34.5 & 34.7?"

short answer: DLLs for v.34.6 are not usable in v.34.1

But, DLLs for v.34.1 appears to be usable in v.34.6:

"PSS®E 34.6.1 Release Notes - July 2019
This update includes a program correction.
5.1. Program Corrections
The following issues have been identified and corrected in this release:
1. Corrected an issue where certain user model DLLs would fail to load
• PTIUtils.dll and PTIUtils.lib have been updated to include corrections for loading user model DLLs that were compiled prior to the release of PSS®E 34.6.0. This correction does not have an effect on the engine of PSS®E since the modifications needed resided entirely within the PTIUtils DLL."
edit flag offensive delete link more

Comments

Thank you jconto for your response. Does this mean I need to upgrade my current PSS/E version?

ffl gravatar imageffl ( 2021-03-30 20:28:04 -0500 )edit

Upgrade whenever is possible.

jconto gravatar imagejconto ( 2021-04-05 13:28:58 -0500 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

[hide preview]

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2021-03-30 10:47:06 -0500

Seen: 46 times

Last updated: Mar 30